سرگرمی

سرگرمی تفریحی

سرگرمی

سرگرمی تفریحی

طرز تهیه دلمه مرغ

طرز پخت دلمه مرغ, نحوه پخت دلمه مرغ

مواد لازم :

 سینه مرغ 2 عدد
 تخم مرغ یک عدد
 کره 80 گرم
 پنیر چدار 200 گرم
 هویجمتوسط 4 عدد
آرد سفیدیک لیوان
روغن، نمک و فلفلبه میزان لازم


طرز تهیه :
گوشت مرغ را روی یک تخته باز کرده و با یک وسیله مثل بیفتک‌ کوب به آن ضربه وارد کنید تا گوشت‌ها پهن و نازک شود، اما به اندازه‌ای که گوشت پاره نشود.
هر سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و از وسط برش بزنید.


روی تکه‌های مرغ را مقداری نمک، فلفل و کره بمالید.
هویج را بپزید و آن را لابه‌لای سینه مرغ که پهن شده است، بگذارید و روی آن را پنیر رنده‌ شده بریزید و آن را مانند دلمه برگ مو بپیچید.
هر دلمه را در آرد و سپس تخم‌ مرغ زده شده و پنیر بغلتانید و در نهایت دلمه‌های آماده شده را در روغن فراوان سرخ کنید.


بعد از سرخ شدن، دلمه‌ها را در ظرف مناسب بچینید و اطراف آن را با زیتون و سبزیجات بخارپز و کمی سس کچاپ تند تزئین کنید.

منبع : چهاردیواری جام جم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.