سرگرمی

سرگرمی تفریحی

سرگرمی

سرگرمی تفریحی

طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی


مرغ با سس قارچ, سس قارچ و مریم گلی

مواد لازم جهت تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی: برای 4 نفر

 

کره3 قاشق غذاخوری
 موسیر خرد شده 1/2 فنجان
 قارچ خرد شده 225 تا 280 گرم
 جعفری1 قاشق چای خوری
 سرکه 1 فنجان
مریم گلی تازه و خرد شده3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون1 قاشق غذاخوری
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان و کوبیده شده تا باریک شود)680 گرم
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
خامه پر چرب155 گرم


طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی :
کره رو تو یه ماهیتابه بزرگ نچسب روی حرارت متوسط آب میکنیم. موسیر رو اضافه کرده و یک دقیقه روی حرارت میذاریم.
قارچ و جعفری و کمی نمک رو اضافه کرده، 5 تا 10 دقیقه روی حرارت میذاریم تا قارچ قهوه ای رنگ بشه.

 

مرغ با سس قارچ, سس قارچ و مریم گلی


سرکه رو اضافه میکنیم و موادمون رو هم میزنیم تا به ته ماهیتابه نچسبه.

 

مرغ با سس قارچ, سس قارچ و مریم گلی


حالا خامه رو اضافه میکنیم و حدودا 10 دقیقه روی حرارت میذاریم.

 

مرغ با سس قارچ, سس قارچ و مریم گلی


در این حین روغن زیتون رو تو یه ماهی تابه بزرگ دیگه روی حرارت متوسط گرم میکنیم.
دو طرف گوشت مرغ رو نمک و فلفل میزنیم و تو روغن هر طرفش رو حدودا 3 دقیقه روی حرارت میذاریم تا پخته و قهوه ای رنگ بشه.

 

مرغ با سس قارچ, سس قارچ و مریم گلی


مریم گلی، نمک و فلفل رو به مخلوط قارچ اضافه کرده، هم میزنیم تا سس قارچمون آماده بشه. سپس سس رو روی مرغ های پخته میریزیم و سرو میکنیم.
میتونیم مرغها رو به تنهایی سرو کنیم و یا با برنج، سیب زمینی پخته یا سرخ کرده، ماکارونی و پاستا سرو کنیم و با برگهای تازه جعفری تزئین کنیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.