سرگرمی

سرگرمی تفریحی

سرگرمی

سرگرمی تفریحی

بال مرغ کبابی به سبک آسیایی


طرز تهیه بال مرغ کبابی, کباب بال مرغ آسیایی


آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

 

مواد لازم : برای 24 نفر

بال مرغ  1 کیلو و 100 گرم
 آرد 110 گرم
 نمک 2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز 2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه1/4 قاشق چای خوری
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
کره بادام زمینی1/4 فنجان
آب2 قاشق غذاخوری
سس تند2 قاشق چای خوری
شکر قهوه ای1.5 قاشق چای خوری
آبلیمو1.5 قاشق چای خوری
سس سویا1.5 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل1/2 قاشق چای خوری


طرز تهیه:
بالهای مرغ را به سه بخش تکه کنید. ته بالها را دور بریزید.
داخل یک نایلون پلاستیکی نمک، آرد، پاپریکا و فلفل را مخلوط کنید. بالها را به آن اضافه کنید و بعد آن را تکان دهید تا بالها به آرد آغشته شوند.

داخل یک قابلمه روغن را تا دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید. هر کدام از بالها را درون روغن به مدت 6 الی 8 دقیقه سوخاری کنید و بعد آن ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن آن برود و بعد آن ها را به یک کاسه انتقال دهید تا گرم بماند.

داخل یک قابلمه کوچک کره بادام زمینی، آب، سس تند، شکر قهوه ای، آبلیمو، سس سویا و پودر زنجبیل را مخلوط کنید و به مدت یک الی دو دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا یکدست شود و روی بال مرغ بریزید و سریع سرو کنید.

 

منبع : sooran.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.